Johtaja – samen succesvol energie


Hieronder willen we onszelf graag aan jullie voorstellen. Beiden zijn we gedreven en vol energie om teams succesvol te maken met aandacht voor ieder individu. We werken blended, wisselen live gesprekken en training af met online communicatie. Op maat en adaptief, in afstemming met de cliënt.

 

Mijn naam is Ellen Schippers. Anderen zouden mij omschrijven als een warm, loyaal, openhartig en optimistisch mens. Een organisatie is zo succesvol als de mensen die er werken. Ik begeleid al jarenlang leiders en teams bij grote, internationale organisaties in het verbeteren van de bedrijfsresultaten door samen antwoord te geven op de volgende vragen; Wie is onze klant en hoe voldoen wij aan de klantwensen? Hoe zien onze processen eruit en waar zitten de verspillingen? Hoe creëert een organisatie een omgeving waarin mensen floreren? Hoe creëer je een succesvol team? Hoe stimuleert de leider dit ? Wat is ‘onze cultuur’? Hoe leren en verbeteren we? Lees meer over Ellen.

 

 

Mijn naam is Jet Spruit-Haasbroek. Ik word gezien als een vrolijk, empathisch, open en energiek mens met daadkracht. Een levenlang leren van en met elkaar, naar elkaar luisteren en samenwerken, verschillen waarderen en bundelen, aandacht voor het persoonlijk en gezamenlijk belang. Daar geloof ik in. Al jarenlang begeleid ik groepen en individuen in leiderschap en samenwerking, waarbij ik zowel aandacht geef aan de persoonlijke ontwikkeling als aan de wederzijdse afhankelijkheid, de relatie. Welke doelen stellen we ons? Hoe versterken we elkaar? Hoe verdelen we de taken? Waar besteden we aandacht aan? Hoe voorkomen we ruis en weerstand? Hoe houden we het vol? Lees meer over Jet.