Testimonials


Van coaching examinator Geke Kiers (Organisatieadviseur, Coach en Mediator):
“Jet is een uitermate sterke coach. Kan goed observeren en helpen om tot inzichten te komen. Plezierige gesprekspartner voor wie leren en echt wil ontwikkelen.”

Van coachee Mieke (hbo-docent en zelfstandig adviseur curriculum en toetsing): “Jet confronteert en pikt essentiële aspecten uit een lang verhaal, vaak een bijzin, waardoor Jet me bewust maakt van valkuilen/opvattingen. Jet geeft me het gevoel actief te luisteren, waardoor ik word aangemoedigd door te praten en te denken. Jet schat goed in in hoeverre ik mezelf al stuur en pakt aan waar ik handelingsverlegen ben.”

Van trainee Erwin: “Ik heb Jet leren kennen als een zeer gedreven en sympathiek persoon. Jet weet hoe ze mensen moet prikkelen en doet dit op een leuke doch leerzame manier. Mede dankzij Jet wist ik mezelf te ontplooien en ben ik erachter gekomen waar mijn kwaliteiten en valkuilen liggen. Jet coacht en traint op professionele, enthousiaste wijze en is altijd correct en discreet.” 

Van trainee Giannis: “Mede door haar openheid, betrokkenheid en directheid zorgt Jet ervoor dat zij gemakkelijk en snel te vertrouwen is. Een combinatie die mensen om haar heen de kans geeft om zichzelf te zijn, bloot te geven en het uiterste uit haar training te halen.”  

Van trainee David: “Als trainer Persoonlijk Leiderschap heeft Jet een onuitwisbare indruk op mij achtergelaten. Jet is een bijzonder warm mens die klaar staat voor anderen. De manier waarop zij iemand een spiegel kan voorhouden, leidt ertoe dat diegene nieuwe zaken over zichzelf te weten komt en het vertrouwen in zichzelf kan terugvinden. Ik beveel Jet dan ook van harte aan als trainer!”