Persoon


Ik ben Jet Spruit-Haasbroek en geniet samen met mijn man en dochter van ons leven in midden Nederland.

pasfoto JetIk werk vanuit mijn hart met passie, wijsheid en intuïtie.

Persoonlijke kenmerken: empathisch, proactief, bevlogen en inspirerend.

Ik help jullie om jezelf en elkaar positief te bekrachtigen. Ik heb een sterk ontwikkelde sensor voor de impact die mensen op zichzelf of elkaar hebben. Daarbij benut ik de impact van mij op anderen en anderen op mij.

Ik werk transparant en benoem wat ik in het hier en nu ervaar. Ik ga op zoek naar het talent van mensen en spreek ze daarop aan. Ik pak waar nodig hardnekkige patronen, stiekeme geneugtes en blinde vlekken aan.

Ik combineer luisteren met kijken, praten, spelen, voelen, lachen, niks doen, ervaren, bewegen, stil zitten, huilen, gek doen, peinzen, provoceren en beschouwen.

Ik werk blended, ik wissel live gesprekken af met online communicatie. Op maat en adaptief, in afstemming met de cliënt.

Mijn kernkwaliteit ligt in de analyse van gedrag in relatie tot het voor de situatie benodigde gedrag. Oplossingen die ik aandraag zijn gebaseerd op beproefde theorieën en methodieken maar zeker ook mijn intuïtie en gevoel dragen bij aan dit analytische proces.

Mijn missie is om mijn medemensen te helpen zich te richten op de ontwikkeling van zichzelf en het leren respecteren van de ontwikkeling van zichzelf en van de ander. Leren om minder een oordeel te hebben over zichzelf en over elkaar. Dat mag op een speelse en humoristische manier maar ook met kwaliteit, dat mag licht zijn maar ook zwaar, dat mag op een creatieve wijze of weloverwogen.

Mijn visie is dat iedereen mag leven zoals hij/zij zelf wil, wanneer hij/zij respect heeft en houdt voor zichzelf en de ander en de samenwerking zoekt waar wenselijk.

Mijn waardes zijn: Liefde  (empathie en respect) | Speelsheid (creativiteit, authenticiteit & humor) | Schoonheid (kwaliteit, ethiek & esthetiek) | Wijsheid (inzicht, intuïtie, integriteit en kennis).

Met liefde en wijsheid doe ik de juiste dingen voor een mooi en bevredigend resultaat.

Ik heb veel ervaring en ben wetenschappelijk en praktisch opgeleid. Klik hier voor meer informatie over mijn diploma’s en ervaring.